Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv za sudjelovanje na obukama Direkcije za europske integracije u drugom tromjesečju 2019. godine

Photo DEI obuke

 

Na temelju Plana obuka u oblasti europskih integracija za 2019. godinu koji sadržava sve elemente utvrđene članom 4. Odluke o obukama u oblasti europskih integracija („Službeni glasnik BiH“ broj 50/18) Direkcija za europske integracije je objavila poziv za sudjelovanje na obukama Direkcije za europske integracije u drugom tromjesečju 2019. godine i poziva sve zainteresirane da se prijave za njihovo pohađanje.

Zainteresirani za sudjelovanje na planiranim obukama mogu se prijaviti popunjavanjem Prijavnog obrasca.

Obuke će se održati u Sarajevu, u zgradi Direkcije za europske integracije, na adresi ulica Đoke Mazalića broj 5, dvorana na trećem katu.

Popunjen prijavni obrazac sa svim traženim podacima može se dostaviti faxom na broj 033 255 001, ili e-mailom na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., do datuma koji je za svaku pojedinu obuku označen kao krajnji rok.

Na web stranici Direkcije, na lokaciji /obrazovanje/aktualne_obuke/ sljedećeg radnog dana nakon isteka roka za prijavljivanje biti će objavljena lista polaznika čije su prijave za sudjelovanje prihvaćene, sa točnim mjestom i satnicom održavanja obuke.

U slučaju spriječenosti da sudjeluje na obuci polaznik je dužan obavijestiti Direkciju pismeno na isti način na koji je dostavio prijavni obrazac prilikom prijave na obuku, najkasnije do 12 sati u radnom danu koji prethodi obuci. U obavještenju kojim se otkazuje sudjelovanje mora biti vidljivo da je kopija istoga dostavljena neposrednom rukovoditelju koji je odobrio pohađanje obuke.

Direkcija za europske integracije realizira obuke sukladno odredbama Odluke o obukama u oblasti europskih integracija 

Za dodatna pitanja možete kontaktirati Direkciju za europske integracije na broj telefona 033 255 377 ili na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Izvor: http://www.dei.gov.ba

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search