Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

JAVNI POZIV za unaprjeđenje turističke infrastrukture

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava, za raspodjelu sredstava, osiguranih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke, namijenjenih za poticanje razvoja  gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke u 2021. godini.

Dodijeliti će se grant sredstva za promociju i razvoj lokalne zajednice malih poduzetnika kroz unaprjeđenje turističke infrastrukture i jačanje kapaciteta lokalnih pružatelja usluga u ugostiteljstvu i turizmu, a sve u svrhu produktivnijeg poslovanja i rasta gospodarske aktivnosti te postizanja konkuretnosti malog i srednjeg poduzetništva.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu za dodjelu grant sredstava za jačanje kapaciteta lokalnih pružatelja usluga u ugostiteljstvu i turizmu, a koji se odnose na projekte poboljšanja uvjeta smještajnih objekata kao i na ostale turističko – ugostiteljske djelatnosti su fizičke i pravne osobe koje su registrirale svoje objekte, do dana podnošenja zahtjeva za dodjelu sredstava u svrhu turističko – ugostiteljske djelatnosti.

Prijave s odgovarajućom dokumentacijom dostavljaju se osobno u pisarnicu Ministarstva ili preporučeno poštom u zapečaćenim kuvertama na adresu:

Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke

Ul. Fra Andrije Kačića Miošića 2, 88240 Posušje

s naznakom “Zahtjev za poticanje razvoja gospodarstva”

„NE OTVARAJ – PRIJAVA NA JAVNI POZIV“

Na poleđini kuverte obavezno navesti:

  • naziv – ime podnositelja prijave,
  • adresu i kontakt telefon,
  • ovjeriti pečatom poslovnog subjekta.

Neblagovremene prijave i prijave koje nemaju sve elemente biti će odbačene i neće bit predmet razmatranja.

 
© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search