Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru zajedničkog projekta UN-a ''Dijalog za budućnost: Promoviranje društvene kohezije i raznolikosti u BiH''

Zajednički projekt ''Dijalog za budućnost'' je zajednička inicijativa Predstavništva Bosne i Hercegovine i Ujedinjenih naroda. Agencije UN-a, UNICEF, UNESCO i UNDP u suradnji s Predstavništvom BiH zajednički provode projekt koji ima za cilj dugoročnu izgradnju mira i poboljšanje društvene kohezije u Bosni i Hercegovini.

Javni poziv je otvoren javnim institucijama, organizacijama civilnog društva, neformalnim grupama i pojedincima.

Sveobuhvatna tema Javnog poziva je izgradnja mira i poboljšanje društvene kohezije u Bosni i Hercegovini s naglaskom na mlade, ravnopravnost spolova, osnaživanje žena i podršku ranjivim skupinama i posebno doprinose postignućima u ostvarenju podciljeva UN-ovih Ciljeva održivog razvoja, s posebnim osvrtom na Cilj broj 16 koji se odnosi na promicanje mirnih i uključivih društava za održivi razvoj, pružanje pristupa pravdi za sve i izgradnji učinkovitih i odgovornih institucija na svim nivoima.

Prioritetne oblasti su sljedeće: Angažman i osnaživanje mladih, fokus na opće dobro, volonterizam, povjerenje, izgradnja mira, međukulturalno razumijevanje, međukulturalno obrazovanje, poštivanje različitosti, uvažavanje drugih i drugačijih, poboljšanje kvalitete obrazovanja, osnaživanje žena, podrška ranjivim skupinama.

Rok za podnošenje prijava je 31. kolovoza 2018. godine do 14:00 sati.

Dokumentacija o Javnom pozivu se može preuzeti na službenoj web stranici Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini  http://ba.one.un.org ili putem email-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search