Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

JAVNI POZIV lokalnim zajednicama, javnim ustanovama i vladinim organizacijama za iskazivanje interesa za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu

cefe 480x240 1

Udruženje trenera CEFE u BiH  u sklopu  Programa podrške poduzetništvu u Bosni i Hercegovini , objavljuje javni poziv  lokalnim zajednicama (općinama i gradovima), javnim ustanovama i vladinim organizacijama za iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektima podrške poduzetništvu  na područjima svojih interesnih područja u toku 2022. godine.

CEFE BiH implementira  Program podrške poduzetništvu  od 2014. godine i do sada je kroz partnerstva s međunarodnim i domaćim organizacijama i donatorima  podržano osnivanje više stotina novih poduzeća, a kroz program podrške obučeno je više od tisuću poduzetnika.

U sklopu programa podrške poduzetništvu  je podrška odabranim kandidatima (potencijalnim poduzetnicima) u jačanju poduzetničkih ideja, razvoju poslovnih subjekata, povezivanju s ciljnim tržištima, osnivanju i pokretanju rada poslovnih subjekata, te praćenju i stručnoj podršci nakon osnivanja i pokretanja poslovnih subjekata .

Iskazivanje interesa lokalnih zajednica (općina i gradova), javnih ustanova i vladinih organizacija  podrazumijeva spremnost za sufinanciranje programa podrške, te mobilizaciju dovoljnog broja kandidata za podršku.

Ovaj javni poziv otvoren je do 30. prosinca 2021. godine do 16.00 sati.

Puni tekst Javnog poziva preuzmite OVDJE

Izvor: https://cefebih.org/

 

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search