Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Javni poziv za podnošenje izjave o zainteresiranosti u proceduri nabavke Grant Management Platforme

Call for EoI web 600x400 1

Centar za promociju civilnog društva (CPCD), u suradnji sa Center for Research and Policy Making (CRPM) iz Sjeverne Makedonije i Institute for Democracy and Mediation (IDM) iz Albanije, implementira projekat pod nazivom SMART Balkans –  Civilno društvo za povezan Zapadni Balkan, kojim doprinosi jačanju demokracija i euroatlantskih integracija u zemljama zapadnog Balkana kroz osnaživanje civilnog sektora i OCD mreža.

Cilj projekta je stvaranje čvrte podloge za održiv razvoj u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji. Neke od tema kojim se ovaj projekat bavi su borba protiv organiziranog kriminala, prevencija radikalizacije (uključujući nasilni ekstremizam), pomirenje kroz interkulturalni dijalog, reforme u Euroatlantskim integracijama, ljudska prava i jednakost spolova (uključujući i nasilje u porodici), podrška za slobodu govora i nezavisne medije. 

Projekat financira Ministarstvo vanjskih poslova Kraljevine Norveške, grantom vrijednim preko 17 milijuna EUR (34 milijuna BAM). 

Detaljnije informacije možete pronaći OVDJE

Izvor: https://civilnodrustvo.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search