Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Javni poziv za sudjelovanje jedinica lokalnih samouprava u BiH u podršci uspostavljanju modela za financiranje nevladinih organizacija koje se bave pitanjima mladih

Institut za razvoj mladih KULT poziva jedinice lokalne samouprave (JLS) u Bosni i Hercegovini da se prijave na javni poziv za sudjelovanje jedinica lokalnih samouprava u BiH u podršci uspostavljanju modela za financiranje nevladinih organizacija koje se bave pitanjima mladih.

Javni poziv raspisuje se u okviru inicijative „Capacity Building Works“, koju podržava Vlada Švicarske, a provodi Institut za razvoj mladih KULT. Javni poziv ostaje otvoren do   8. 3. 2022. do 16.00 sati.

KRITERIJI ZA PRIJAVU

Javni poziv je otvoren svim JLS u Bosni i Hercegovini koje ispunjavaju sljedeće kriterije:

  • JLS će osigurati sredstva za fond podrške projektnim prijedlozima nevladinih organizacija koje doprinose unapređenju položaja mladih, u jednakom iznosu koji doprinosi Institutu za razvoj mladih KULT, odnosno 30.000 KM, čime ukupni fond iznosi 60.000 KM.
  • JLS je spreman prilagoditi i primjenu Metodologiju dodjele sredstava nevladinim organizacijama od strane jedinica lokalnih samouprava za projekte podrške mladima, objaviti javni poziv za dodjelu sredstava organizacijama civilnog društva i osigurati raspoloživost financijskih sredstava za ove namjene u razdoblju  od svibnja do prosinca 2022. g. , koliko će trajati provođenje projekata nevladinih organizacija.

Tekst Javnog poziva kao i obrazac prijave dostupni su na online platformi za upravljanje grantovima na linku: https://kult.smapply.io/prog/cbw/

Izvor: https://mladi.org/bs/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search