Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

U okviru projekta EU4AGRI-Recovery bit će otvoren novi JAVNI POZIV, vrijedan 2,8 milijuna KM

U okviru projekata EU4AGRI-Recovery, koje financira Europska unija, u toku naredneog tjedna će biti objavljen Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške u investicijama za unapređenje industrijske resursne efikasnosti i cirkularnih lanaca vrijednosti u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.



Kroz ovaj Javni poziv Europska unija će podržati poljoprivredno-prehrambene poslovne subjekte koji žele da svoje poslovanje usmjere na resursno efikasnu i čistiju proizvodnju putem zelenih, digitalnih i cirkularnih poslovnih modela, s ciljem postizanja održive poljoprivrede, kontrolirane upotrebe prirodnih resursa i uvođenja dobrih praksi.

Tko će se moći prijaviti na ovaj Javni poziv? 

Na ovaj Javni poziv moći će se prijaviti obrti, samostalni preduzetnici, zadruge i mikro, mala i srednja poduzeća koja se bave preradom poljoprivrednih proizvoda ili primarnom poljoprivrednom proizvodnjom, te koja su registrirana najkasnije jednu godinu prije objave ovog Javnog poziva.

U okviru ovog Javnog poziva na raspolaganju su 2,8 miliona KM, a sredstva podrške po jednoj prijavi mogu iznositi od 20.000 KM do 80.000 KM. Obavezno financijsko sudjelovanje podnositelja prijave iznosi 15% ukupne vrijednosti prihvatljivih troškova projekta.

Javni poziv će biti obavljen u toku narednog tjedna i bit će otvoren 45 dana.

Promocija javnog poziva će se raditi putem društvenih mreža i kroz realizaciju info sesija u nekoliko gradova širom Bosne i Hercegovine. Mjesta i termini održavanja ovih info sesija, bit će objavljeni naknadno, na oficijelnoj web stranici projekta, www.eu4agri.ba

Izvor: https://eu4agri.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search