Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

AŽURIRAN JAVNI POZIV ZA MJERU PODRŠKE INVESTICIJAMA U PRIMARNU POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU

Obavještavaju se svi zainteresirani da je 11. siječnja 2023. godine ažuriran Javni poziv za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju.

Korekcije se odnose na sljedeće:

  • Urađena je tehnička korekcija u dokumentima 1b i 1d koji su sastavni dio prijavnog paketa, a odnosi se na omogućavanje unosa negativnih brojeva u tabele koje se odnose na efekte investicije.

Smjernicama za podnositelje prijave napravljene su sljedeće korekcije:

Točka 2.8.4. Sadržaj ponude- detaljno je pojašnjeno tko može biti dobavljač proizvoda/usluga, tako da u izmijenjenim smjernicama sada stoji:

Dobavljač mora biti pravno lice čija je primarna djelatnost proizvodnja, zastupništvo ili distribucija predmeta ponude, izuzev u slučaju pružanja konzultantskih usluga gdje dobavljač/pružatelj usluge može biti i fizičko lice. U ovom slučaju dobavljač dostavlja ponudu sa elementima koji su primjenjivi i svoj CV iz koga je vidljivo relevantno iskustvo.

Točka 3.4. – Dodatne informacije:

Izmijenjen je link putem koga se mogu postavljati pitanja, tako da je kanal za postavljanje pitanja putem online platforme putem koje se i podnosi prijava, odnosno putem linka https://javnipoziv.undp.ba/FormAnswer/IndexForm/54.

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu postaviti do 23.01.2023. godine.

 

Izvor: https://eu4agri.ba/

 

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search