Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

NAJAVA održavanja Konferencije o poticajnom investicijskom okruženju

Konferencija o poticajnom investicijskom okruženju, pod pokroviteljstvom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, uz potporu programa EU ProLocal održati će se u četvrtak, 28. lipnja 2018. godine  u hotelu Park u Širokom Brijegu s početkom u 11:00 sati.

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić održati će uvodno izlaganje o stanju u županiji praćeno statističkim podacima, te planovima za budućnost koji će voditi do stvaranja povoljnog investicijskog okruženja.

Izlaganja će također održati iskusni predavači u ovom području, Vedrana Likan, direktorica i partner za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Colliers International; Sanja Miovčić, izvršna direktorica Vijeća stranih investitora u Bosni i Hercegovini; Eike Otto, savjetnik za regionalni razvoj, GIZ i Hrvoje Livaja, izvršni direktor zadužen za logistiku i savjetnik Uprave Luke Ploče, Energia Naturalis.

Panel-rasprava u drugom dijelu konferencije trebala bi, između ostalog, dati odgovore na pitanja o tome kako od potencijala kojim raspolažemo u županiji uraditi konkretne planove koji doprinose stvaranju pogodnog i primamljivog investicijskog okruženja.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search