Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na radionicu „Kulturna i povijesna baština kao dio turističke ponude“

Otvoren je poziv na radionicu „Kulturna i povijesna baština kao dio turističke ponude“ u okviru koje ćemo raspravljati o kulturnoj i povijesnoj baštini kao dijelu turističke ponude, odnosno načinima kako baštinu učiniti vidljivom i prepoznatljivom, tako da se ni na koji način ne ugrozi njezino očuvanje. Cilj radionice  je lokalnu zajednicu aktivirati u namjenskoj upotrebi baštine, koja će ići u smjeru zadovoljavanja potreba lokalnog stanovništva.

Radionica će se održati u srijedu, 09. siječnja 2019. godine s početkom u 11:00 sati u hotelu „Park“ na adresi Trg Ante Starčevića br. 4, Široki Brijeg.

Radionica će biti predvođena od strane Dragane Lucije Ratković Aydemir, stručnjakinje u području interpretacije baštine, kulturnog turizma i menadžmenta. Ona je direktorica tvrtke za savjetovanje i upravljanje u kulturi i turizmu ''Muze'' d.o.o. Zagreb koja od svog osnutka 2005. godine djeluju kao stručni suradnik i konzultant u više od 60 raznovrsnih projekata strateškog i interpretacijskog planiranja, oblikovanja, izrade dokumentacije, izgradnje ili uređenja infrastrukture za interpretaciju baštine poput interpretacijskih centara, muzeja, kulturnih i tematskih ruta, parkovnih atrakcija i tematskih igrališta te kreiranja cjelovitih identiteta destinacija i mikrodestinacija temeljenih na interpretaciji baštine i njezinoj prezentaciji na inovativan i kreativan način.

Ova radionica je nastavak aktivnosti u okviru projekta „Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj“, a sve s ciljem pristupanja što kvalitetnijoj izradi Plana razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke.

Na radionicu se možete prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do utorka, 08. siječnja 2019. godine do 12:00 sati.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search