Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na webinar „EU fondovi za mala i srednja poduzeća (MSP)“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine  u partnerstvu sa INTERA Tehnološkim parkom i firmom iNAF doo implementira projekt pod nazivom „EXPO-CERTinno – Podrška bh kompanijama u internacionalizaciji, certificiranju i inovacijama”.

Projekt „EXPO-CERTinno” sufinanciraju Europska unija i Savezna Republika Njemačka putem EU4Business projekta koji zajednički provode GIZ, UNDP i ILO, a u okviru Strategija lokalnog razvoja – Programa za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u Bosni i Hercegovini Saveznog ministarstva za ekonomsku suradnju i razvoj Republike Njemačke (BMZ). Cilj projekta „EXPO-CERTinno” je povećanje konkurentnosti bosanskohercegovačkih kompanija iz sektora metaloprerade i drvoprerade putem savjetodavne i tehničke pomoći. Jedna od projektnih aktivnosti se odnose na edukaciji bh. kompanija o dostupnim EU programima za inovacije i istraživanje.

Slijedom navedenog, VTK BiH poziva na webinar na temu „EU fondovi za mala i srednja poduzeća (MSP)“ koji će biti održan 26.07.2021. godine sa početkom u 10:00 sati.

Webinar će se održati preko Zoom aplikacije/platforme i ima za cilj da predstavi nove EU programe za period 2021 – 2027, prvenstveno grantove (bespovratna sredstva) u okviru IPA3, Horizon Europe i ostalih EU programa, fokusirajući se na prilike za financiranje gospodarstva i malih i srednjih poduzeća (MSP) u BiH. Sudionici će imati priliku da dobiju analizu prilika za financiranje koje su im na raspolaganju u sljedećem periodu. Webinar će omogućiti sudionicima da izaberu odgovarajući izvor financiranja i da razumiju što im je neophodno da bi došli do EU sredstava.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno za sudionike koji izvrše prijavu sudjelovanja popunjavanjem online prijavnog obrasca .

Krajnji rok za dostavljanje prijava je četvrtak, 22.07.2021. godine do 12:00 sati. Sve dodatne informacije u vezi sa webinarom možete dobiti pozivom na brojeve telefona 033/566-204 i 033/566-200 ili upitom na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Poziv

Program

Izvor: komorabih.ba

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search