Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

ŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKA ODRŽALA “DRUŽENJE S MEDIJIMA” NA MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA U MOSTARU

U sklopu 24. Međunarodnog sajma gospodarstva, 4. svibnja 2023. godine, u organizaciji Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije održano je ''Druženje s medijima'' na štandu Županije Zapadnohercegovačke.

Uz mnogobrojne predstavnike medija i gospodarstvenika s područja Županije Zapadnohercegovačke, štand su posjetili novoizabrani ministar pravosuđa i uprave ŽZHVjekoslav Lasić, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Daniela Perić, ministar gospodarstva ŽZH Dario Sesar, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH Zvonimir Širić, te načelnik općine Posušje Ante Begić.

04052023 sajam potpisivanje

Tom prilikom ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ivan Jurilj i dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. sc. Marin Ćorluka potpisali su Sporazum o suradnj između Ureda Vlade ŽZH za europske integracije i FPMOZ-a kojim će započeti suradnja kroz zajedničku pripremu i provedbu projekata.

04052023 sajam 1

Županija Zapadnohercegovačka, zajedno sa Gradovima Široki Brijeg i Ljubuški i općinama Grude i Posušje, predstavlja se na ovogodišnjem sajmu na zajedničkom štandu na zanimljiv i kreativan način s nazivom West Herzegovina Green Adventure. Posjetitelji imaju priliku upoznati se sa privlačnim i prepoznatljivim turističkim sadržajima koji se nude u Županiji Zapadnohercegovačkoj.  

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search