Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Dobro došli u Bazu stručnjaka za pisanje i provedbu projekata

U cilju što boljeg i učinkovitijeg privlačenja sredstava iz vanjskih izvora u Županiju Zapadnohercegovačku, Ured za europske integracije Županije Zapadnohercegovačke  izradio je online BAZU STRUČNJAKA za pisanje i provedbu projekata kao vid potpore poslovnim subjektima, organizacijama i institucijama iz Županije Zapadnohercegovačke u privlačenju financijskih sredstava iz vanjskih izvora.
Cilj online BAZE STRUČNJAKA je omogućiti poslovnim subjektima, organizacijama i institucijama povezivanje sa stručnjacima koji imaju iskustvo i znanje u pisanju i provedbi projekata, te da na jednom mjestu mogu pronaći stručnjaka koji im je potreban.
Ured za europske integracije Županije Zapadnohercegovačke ne preuzima nikakve obveze niti troškove koji nastanu u međusobnom odnosu između stručnjaka koji je registriran u bazi i subjekta koji angažira stručnjaka, već je to isključivo stvar međusobnih dogovora i međusobnih odnosa.

Kratke upute za registraciju u Bazu stručnjaka

Osoba koja se želi registrirati u online BAZU STRUČNJAKA mora prethodno popuniti online obrazac ("Registracija stručnjaka") čime joj biva omogućena registracija kao "stručnjaka".
Nakon pravilne online registracije na navedenu e-mail adresu dobiti ćete obavijest o uspješnoj registraciji, s navedenim korisničkim imenom i lozinkom, te aktivacijski link na kojeg je potrebno kliknuti kako biste potvrdili Vašu registraciju.
Kako bi bili uvršteni u Bazu stručnjaka, po dovršetku online postupka registracije, potrebno je na e-mail adresu projekti@eui-zzh.ba  dostaviti sljedeće dokumente:

  • skeniranu presliku popunjenog i potpisanog obrasca preporuke za stručnjaka od strane korisnika usluga vanjskog stručnjaka – obvezno minimalno jedna preporuka. PDF Obrazac za preporuke možete preuzeti na linku ispod.
  • životopis (CV) vanjskog stručnjaka – obvezno,

Nakon  dostavljenih dokumenata, Ured vrši odobravanje (autorizaciju) registracije nakon čega je osoba vidljiva u bazi. Ured zadržava pravo dodatne provjere navedenih podataka i referenci.
Nakon odobrene registracije, osoba može sama ažurirati svoj profil, tj. dodavati nove reference i mijenjati podatke i informacije u slučaju da su se izvorno unesene informacije ili podaci promijenili. Sve promjene će zahtijevati prethodnu autorizaciju Ureda.

Registracijom u Bazu stručnjaka preuzimaju se obveze poštivanja kodeksa ponašanja koji možete preuzeti klikom na link u nastavku.

Registracija stručnjaka

registracija i pristup bazi stručnjaka

Registracija stručnjaka

Online obrazac za registraciju i pristup bazi stručnjaka

Obrazac za preporuke

PDF obrazac kojeg je potrebno dostaviti kako biste bili uvršteni u bazu stručnjaka.

Obrazac za preporuke

preuzmite i popunite obrazac za preporuke

Kodeks ponašanja

za stručnjake registrirane u bazi

Kodeks ponašanja

PDF dokument - preuzimanje

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search