Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Vijesti

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu da Hrvatska gospodarska komora organizira i poziva zainteresirane na 5. međunarodnu konferenciju „Podržimo održivo – Transformacija na djelu“ koja će se održati 9. i 10. rujna 2024. godine u Zagrebu.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji s Privrednom komorom Republike Srpske, Privrednom/Gospodarskom komorom Federacije BiH, Privrednom komorom Brčko Distrikta i Direkcijom za ekonomsko planiranje Bosne i Hercegovine, kao koordinatorom Radnog Tima u Bosni i Hercegovini za izradu Plana reformi za provedbu Plana rasta za Zapadni Balkan, organizira konzultacijski sastanak s predstavnicima gospodarstva na temu Reformi koje su usuglašene od strane Bosne i Hercegovine, a koje bi trebale biti provedene od prosinca 2027. godine u sklopu Plana rasta.

Direkcija za europske integracije obavještava sve zainteresirane korisnike da je otvoren deseti produženi poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje investicijskih projekata kroz Investicijski okvir za Zapadni Balkan (WBIF), koji će se financirati iz Instrumenta za reforme i rast (eng. Reform i Growth Facility- RGF), koji se odnosi na Plan rasta za Zapadni Balkan.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search