Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

NAJAVA RADIONICE U SKLOPU CONNECTO 2024 KONFERENCIJE ”KAKO USPJESNO APLICIRATI NA RCF-GRANT”

U sklopu Connecto 2024 konferencije koja će biti održana od 25. do 27. lipnja u Mostaru, 26. lipnja će u 13:00 sati biti organizirana radionica “Kako uspješno aplicirati na RCF-Grant”.

RCF-Tim i Vanjskotrgovinska komora od samog početka aktivno promoviraju projekt Regionalnog Challenge fonda (https://rcf-wb6.org/) pa tako i naredni, četvrti poziv, koji će biti objavljen krajem ove godine.

Predstavnici srednjih strukovnih škola, fakulteta, razvojnih agencija, privrednih komora i kompanija su sudjelovali na radionicama, koje su organizirane zajedno sa RCF timom.

Rezultat toga je 12 projekata koje čine 13 obrazovnih institucija i 80 kompanija, te su osigurani grantovi od ukupno 4,26 miliona eura za potrebe škola.

Regionalni Challenge fond organizira informativne sesije tijekom kojih će biti pojašnjeni detalji natječaja, uvjeti prihvatljivosti, dozvoljeni troškovi i procedure apliciranja. Naredne radionice su planirane u lipnju po sljedećem rasporedu:

Tko može aplicirati?:

  • srednje/strukovne/tehničke škole, javne i privatne
  • fakulteti/univerziteti, javni i privatni
  • prvi i osnovni uvjet koji mora biti ispunjen je da nude programe po kojima učenici/studenti idu na praktičnu nastavu u partnerske firme (ili planiraju uvesti istu)

Za što mogu aplicirati?:

  • školsku opremu, građevinske adaptacije, treninge za profesore, obuke mentora, studijske posjete, itd.
  • u iznosu od 150.000 do 600.000 eura
  • Pridružite nam se na radionici u Vašoj blizini koja traje 1 do maksimalno 2 sata, gdje ćemo Vas uputiti kako aplicirati na projekat i odgovoriti na sva Vaša pitanja.
© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search