Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

POZIV NA OBUKU “THE REGULATORY REGIME OF FREE MOVEMENT OF GOODS IN THE EU’S INTERNAL MARKET. FOCUS ON MARKET SURVEILLANCE”

Direkcija za europske integracije u suradnji s European Institute of Public Administration – EIPA (Luksemburg) organizira dvodnevnu obuku, na temu: The Regulatory Regime of Free Movement of Goods in the EU’s Internal Market. Focus on Market Surveillance.

Obuka će biti održana u Sarajevu, 03. i 04. listopada 2024. godine, u zgradi Direkcije za europske integracije, dvorana broj 3, III sprat,  na adresi Đoke Mazalića 5, Sarajevo.

Obuka je prioritetno namijenjena svim državnim službenicima koji su uključeni u radnu grupu Poglavlje 1 Acquisa EU, i ostalim državnim službenicima ili zainteresiranim stranama.

Predavači na obuci bit će eksperti European Institute of Public Administration – EIPA (Luksemburg), a svi polaznici dobit će i certifikate o završenoj obuci. Obuka će se održati na engleskom jeziku.

Prilikom prijave zainteresirani kandidati su dužni popuniti i dostaviti Direkciji prijavni obrazac na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do: 01. listopada 2024. godine u 14:00 sati.

Napomena: Organizatori ne snose troškove noćenja ni prijevoza.

Detaljan Program (Agende) obuke kao i prijavni obrazac dostupni su na službenoj stranici https://www.dei.gov.ba/.

Izvor: https://www.dei.gov.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search