Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

PRIJAVITE SE ZA RADIONICU O PRIPREMI PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA PROGRAM KREATIVNA EUROPA U ŠIROKOM BRIJEGU

Europska unija kroz svoj program Kreativna Europa već godinama podržava razvoj kulturnog i kreativnog sektora koji postaju sve popularniji i u Bosni i Hercegovini. Sa sjedištem u Mostaru, u Bosni i Hercegovini djeluje i desk Kreativne Europe kao središnja točka za sve organizacije i pojedince koji žele aplicirati na neki od otvorenih poziva. Ovaj desk kontinuirano pruža podršku aplikantima kroz organizaciju info sesija, radionica i online konzultacija.

 MFF Kreativna

Jednu takvu radionicu, u suradnji s Uredom Vlade ŽZH za europske integracije, a u sklopu Mediteran Film Festivala, bosansko-hercegovački desk organizira u utorak, 8.10.2024. godine u hotelu Park u Širokom Brijegu. Radionica će započeti u 14h kratkim predstavljanjem rada bh. deska Kreativne Europe, a nastavit će se prezentacijom programa Kreativna Europa s naglaskom na proces apliciranja i specifičnosti poziva programa. Nakon kratke pauze za osvježenje i zakusku, uslijedit će radionica na kojoj će sudionici čuti više savjeta za pripremu uspješnog projektnog prijedloga za ovaj program i razvoj logičkog okvira.

Radionica je namijenjena svim organizacijama, javnim institucijama i predstavnicima medija koji razmišljaju o prijavi na neki od poziva, koji su otvoreni ili će biti otvoreni do kraja godine u okviru programa Kreativna Europa. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti slanjem svoje prijave na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: https://kreativna-europa.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search