Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

Vijesti

Cilj Programa kulturnih grantova Veleposlanstva SAD-a je podržati programe koji dijele bogatstvo i raznolikost američke kulture s bosanskohercegovačkom javnošću te promovirati međusobno razumijevanje i kulturni dijalog između Sjedinjenih Američkih Država i Bosne i Hercegovine.

U okviru projekata EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery, koje financira Europska unija objavljen je javni poziv vrijedan 3,5 milijuna KM za podršku investicijama u ruralni turizam u Bosni i Hercegovini s ciljem razvoja ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima, stvaranja novih i očuvanja postojećih radnih mjesta, te očuvanja prirodne i kulturne baštine, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID-19 pandemijom.

cefe 480x240 1

Udruženje trenera CEFE u BiH  u sklopu  Programa podrške poduzetništvu u Bosni i Hercegovini , objavljuje javni poziv  lokalnim zajednicama (općinama i gradovima), javnim ustanovama i vladinim organizacijama za iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektima podrške poduzetništvu  na područjima svojih interesnih područja u toku 2022. godine.

preuzmi 2

 

Dunavska regija traži inovativna rješenja i angažirane pojedince kako bi se uhvatila u koštac s  najhitnijim izazovima u području zdravstva i skrbi. Demografske promjene, nedostatak kvalificiranog osoblja i nedostatne usluge, posebno u ruralnim područjima, opteretile su zdravstvene sustave dunavske regije. 

© Copyright 2022 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search