Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

Vijesti

IMG 20190914 WA0027 1 370 x 208

 

Na području Širokog Brijega i Gruda od 27. do 29. rujna 2019. godine održat će se Hercegovina Adventure Week u sklopu projekta Adriatic Canyoning. Cilj ovog događaja je da se lokacije kanjon Borak i Peć Mlini promoviraju i prepoznaju kao destinacije aktivnog turizma. Uz obilazak i uživanje u prirodnim ljepotama, posjetitelji iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore će imati priliku sudjelovati u adrenalinskim aktivnostima poput kanjoninga, zipline-a, sportskog te slobodnog penjanja i via feratte.

Zajednički projekt USAID-a i Vlade Švedske “Projekt razvoja tržišne poljoprivrede II” (FARMA II) raspisao je novi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava kojim će podržati ulaganja u inovacije u poljoprivredu, jačanje uloge žena, mladih i marginaliziranih grupa, te novoosnovanih poduzeća, kao i aktivnosti promocije poljoprivrednih proizvoda s ciljem povećanja prodaje i osiguranja pristupa tržištu.

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije u suradnji s Direkcijom za europske integracije BiH organizirao je u Širokom Brijegu, u prostorijama Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije, obuke iz područja europskih integracija za sve zainteresirane državne službenike iz Županije Zapadnohercegovačke i šire.

Otvoren je javni poziv za dodjelu sredstava za financiranje i sufinanciranje programa održivosti zaposlenosti, razvoja privrednih društava za zapošljavanje osoba sa invaliditetom i zaštitnih radionica, te programa profesionalne rehabilitacije osoba s invaliditetom u 2019. godini.

S ciljem očuvanja i poticanja kulturne, znanstvene, gospodarske, sportske i druge suradnje između Republike Hrvatske i Hrvata izvan Republike Hrvatske, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavljuje Javni natječaj za prijavu programa/projekata organizacija hrvatskog iseljeništva u prekomorskim i europskim državama radi ostvarenja financijske potpore za 2019. godinu.

© Copyright 2019 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search