Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

Vijesti

3 mentorska platforma web 810x540

Radeći godinama s mladim ljudima i startup poduzećima INTERA Tehnološki Park spoznao je važnost dijeljenja informacija i savjeta. Kroz mentoriranje olakšati im izazove s kojima se suočavaju često se pokazalo kao jedan od najvažnijih resursa u stvaranju uspješnih poduzetničkih priča. I dok već godinama svojim korisnicima nudi različite programe za razvoj poslovnih ideja i profesionalnih karijera te niz edukacija na kojima mogu ojačati vlastite vještine i povezati se s vodećim stručnjacima iz nebrojenih područja, posljednjih godinu dana INTERA Tehnološki Park, zajedno sa svojim partnerima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, proveo je radeći na razvoju mentorske platforme.

Photo JP EU4AGRI

Projekt EU4AGRI, koji financira Europska unija, objavio je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama za unapređenje i razvoj ruralne/lokalne tržišne infrastrukture u Bosni i Hercegovini. Kroz ovaj javni poziv, EU4AGRI će podržati ulaganja u infrastrukturu za aktivnosti povezane s poljoprivredom i ruralnim razvojem, kao što su zelene pijace, tržnice, infrastruktura i usluge za otkup, prodaju i distribuciju poljoprivredno-prehrambenih proizvoda kao i poboljšanje njihove kvalitete i dostupnosti na tržištu te razvoj kanala prodaje i marketinga.

Photo Dan Europe

Povodom ovogodišnjeg obilježavanja Dana Europe, Ured Europske unije u Bosni i Hercegovini zajedno sa svojim Info centrom, u suradnji s veleposlanstvima i kulturnim institutima zemalja članica Europske unije, Direkcijom za europske integracije BiH, kao i brojnim partnerima, donosi vam raznolik, edukativan i zabavan sadržaj.

© Copyright 2021 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search