Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

POZIV ZA PODUZEĆA: UNAPRJEĐENJE ENERGETSKOG MENADŽMENTA UVOĐENJEM DIGITALNIH RJEŠENJA

Eda – Agencija za razvoj poduzeća je objavila poziv za pružanje podrške zainteresiranim privrednim društvima iz kategorije MSP u BiH u privatnom vlasništvu, s ciljem unaprjeđenja energetskog menadžmenta uvođenjem digitalnih rješenja.

ready 130224 tw1024

U okviru ovog javnog poziva, podrška će biti osigurana u nabavci senzorske opreme i savjetodavne podrške u uvođenju digitalnih rješenja u području energetskog menadžmenta. Tehnička podrška će biti pružana tijekom trajanja projekta, s tim da sve aktivnosti trebaju biti okončane do kraja lipnja 2024. godine.

Prijave se mogu dostavljati od dana objavljivanja poziva, do realizacije sredstava predviđenih projektom, a izbor korisnika podrške se vrši prema redoslijedu dostavljanja prijava zainteresiranog MSP, uz obvezu ispunjenosti formalne prihvatljivosti aplikanata.

Javni poziv s detaljnim informacijama i prijavnim obrascima se može preuzeti ovdje.

Javni poziv je objavljen u okviru projekta “READy – Unaprjeđenje efikasnosti resursa naprednom digitalizacijom u proizvodnim MSP” koji je podržan u okviru projekta “Inovacije i digitalizacija malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME” kojeg sufinanciraju Europska unija i Savezno ministarstvo za ekonomsku suradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ), a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit(GIZ) GmbH.

Izvor: https://snagalokalnog.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search