Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

REGIONALNI SEMINAR U SKOPLJU: ZAGOVARANJE I RAZVOJ RADA MLADIH U ISTOČNOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI

Partnerstvo mladih Europske unije i Vijeća Europe organizira regionalni seminar pod nazivom „Zagovaranje rada s mladima u istočnoj i jugoistočnoj Europi: Razvoj, potrebe i izazovi u pripremi 4. Europske konvencije o radu mladih.“ Seminar će biti održan od 29. do 30. listopada 2024. godine u Skoplju, Sjeverna Makedonija.

Ovaj događaj predstavlja nastavak prethodna dva regionalna seminara iz 2022. i 2023. godine, kao i Simpozija održanog 2023. godine. Cilj seminara je omogućiti kontinuirani dijalog o praksi rada mladih u istočnoj i jugoistočnoj Europi, uz fokus na razvoj rada mladih, specifične novonastale potrebe i stanje implementacije europskog rada mladiha.

Pored toga, seminar će pružiti informacije o političkim procesima i najnovijim događanjima u vezi s radom s mladima, ponuditi smjernice i potporu sudionicima kroz informiranje o europskim resursima i pomoćima te omogućiti razmjenu dobrih praksi u području omladinskog rada s posebnim naglaskom na tematske prioritete, zagovaranje i komunikaciju s donositeljima odluka i javnim tijelima.

Detaljnije informacije o seminaru i poveznicu za prijavu zainteresirani sudionici mogu pronaći na internetskoj adresi: https://pjp-eu.coe.int/en/web/youth-partnership/regional-seminar-2024.

 Rok za prijavu je 2. rujna 2024. godine.

Izvor: http://www.mcp.gov.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search