Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na COSME susret - EU program za male i srednje kompanije

Photo COSME program

Apriori BH - Agencija za profesionalno usavršavanje i Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije organiziraju COSME susret – EU program za kompanije koji će se održati u petak, 8. ožujka 2019. godine u Dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, na adresi Stjepana Radića 37 b.

Putem linka u nastavku možete pogledati sve detaljne informacije o ovom događaju, program, te način na koji se možete prijaviti https://apriori.ba/cosme-susret-eu-program-za-kompanije-8-03-2019-siroki-brijeg/

Uz prethodno navedeno, također je važno navesti sljedeće informacije:

COSME susret je besplatan;

Prijava na LINKU iznad je obavezna;

Zbog velikog zanimanja za COSME susret moguća je prijava samo 1 osobe iz kompanije.

Važno je istaknuti da je COSME program Europske unije za poticanje konkurentnosti malih i srednjih kompanija u periodu 2014. – 2020., a proračun COSME programa iznosi 2,3 milijarde eura. Male i srednje kompanije iz Bosne i Hercegovine od 1.1.2016. godine imaju priliku aplicirati za sredstva iz COSME programa. Predstavnici gospodarskog sektora u Bosni i Hercegovini imaju malo informacija o COSME programu i rijetko se odlučuju iskoristiti prilike koje imaju, i to je jedan od najvažnijih razloga za organizaciju ovog susreta.

Na kraju, COSME program će predstaviti:

- ILIJA PAPAC evaluator COSME i HORIZON 2020 projekata direktno podugovoren od Europske komisije iz Bruxellesa. Papac je protekle 2 godine evaluirao pristigle projektne aplikacije za COSME program i HORIZON 2020 program iz cijele Europe. Ukazati će Vam na pozitivnu praksu prilikom prijavljivanja projektnih aplikacija na ovaj program.

- EDITA PERIĆ, kontakt točka za COSME program pri Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine predstaviti će Vam detalje o COSME programu.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search