Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

POZIV ZA BESPOVRATNA SREDSTVA USAID PROJEKTA DIASPORA INVEST U SURADNJI S GRADOM LJUBUŠKIM

Otvoren je Poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjen za podršku kvalificiranih i registriranih mikro, malih i srednjih poduzeća (MSP) Gradu Ljubuškom. Poziv je otvoren u suradnji sa USAID projektom Diaspora Invest, s ciljem poticanja izravnih investicija uz suradnju s dijasporom.

Najava Ljubuski

Program osigurava grant sredstva za mala i srednja poduzeća koja su u procesu osnivanja ili su osnovana u posljednje tri godine, te koja su u (su)vlasništvu člana/ice dijaspore ili imaju poslovnu vezu sa dijasporom (uključujući i Republiku Hrvatsku). Sredstva se dodjeljuju za sufinanciranje nabave opreme (ulaganje u stalna sredstva) i moguće je aplicirati do 70.000 KM.

Više o pozivu putem sljedećeg linka: https://www.fmi-inc.net/opportunities/municipal-diaspora-facility-small-grant-fund/

Obrazac za prijavu je dostupan na bosanskom/hrvatskom/srpskom i engleskom jeziku na http://www.grant.diasporainvest.ba/.

Pozivaju se sva poduzeća registrirana na području Grada Ljubuškog koja ispunjavaju propisane uvjete da se prijave na Javni poziv.

Izvor: https://ljubuski.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search