Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

Vijesti

Portal Snaga lokalnog predstavlja web mjesto koje promovira lokalne inicijative, radi na poboljšanju kapaciteta lokalnih zajednica i organizacija da samostalno rješavaju ključne i relevantne izazove u Bosni i Hercegovini. Jedan od ključnih zadataka u okviru programa Snaga lokalnog jeste uključivanje i umrežavanje svih postojećih i novih inicijativa usmjerenih na razvoj zajednice.

Photo Biciklijada Borak cycling trail

S ciljem promoviranja cikloturističke ponude Hercegovine i njenih turističkih kapaciteta, u nedjelju, 27. lipnja 2021. godine, u okviru projekta prekogranične suradnje “Biciklističke rute za unapređenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore – Cycling Rural”, financiranog od strane Europske unije, planirano je održavanje biciklijade pod nazivom „BORAK CYCLING TRAIL“.

Ured Vlade ZZH za Europske integracije poziv konzultantima

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije poziva sve zainteresirane konzultante i stručnjake iz Bosne i Hercegovine i inozemstva, koji imaju iskustvo i reference za pisanje i provedbu projekata, da se registriraju u online BAZU STRUČNJAKA koja je dostupna na web stranici www.eui-zzh.ba  u dijelu „BAZA STRUČNJAKA“ koji se nalazi u glavnom izborniku na početnoj stranici.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještena je od Ministarstva vanjskih poslova BiH da je u okviru Centralnoeuropske inicijative (CEI) otvoren javni poziv privatnim i javnim subjektima iz zemalja članica da predlože projekte razmjene znanja koji bi doprinijeli razvoju i ojačali saradnju unutar regije kroz podršku društvene kohezije i ekonomske dinamike.

© Copyright 2021 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search