Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Četvrti poziv za dostavljanje aplikacija za sufinanciranje investicijskih projekata putem Investicijskog okvira za zapadni Balkan

WBIF photo

Objavljen je Četvrti poziv za dostavljanje aplikacija za sufinanciranje investicijskih projekata putem Investicijskog okvira za zapadni Balkan (WBIF).

Rok za dostavljanje prvog nacrta aplikacija Uredu Državnog IPA koordinatora od strane državnih ministarstava je 5. listopada 2018. godine.

Ovaj poziv je otvoren za aplikacije koje se odnose na sufinanciranje radova i nabavku opreme za infrastrukturne projekte iz područja prometa, energije, okoliša i socijalnog sektora ukoliko u WBIF sektoru za koji se aplicira postoji usvojena cjelodržavna strategija i usvojena Jedinstvena lista sektorskih prioritetnih infrastrukturnih projekata.

Projekti moraju biti visokog stupnja zrelosti i prioritetni za implementaciju.

Zahtjev za grant sredstvima treba biti praćen kreditnim angažmanom između Bosne i Hercegovine i neke od međunarodnih financijskih institucija uključenih u WBIF uz razmotrene financijske mogućnosti aplikanta za zaduživanjem u budućnosti. Navedena vodeća međunarodna financijska institucija mora pružiti podršku projektu koji se predlaže i biti konzultirana pri izradi grant aplikacije.

Zbog financijskih obveza koje se stvaraju, neophodno je uključivanje relevantnih ministarstava financija u izradi aplikacije.

Više detalja o načinu i smjernicama za apliciranje, uključujući i format grant aplikacije, mogu se preuzeti na službenoj web stranici Direkcije za europske integracije Vijeća ministara Bosne i Hercegovine www.dei.gov.ba

Detaljnije informacije o Investicijskom okviru za zapadni Balkan su dostupne na sljedećem linku www.wbif.eu

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search