Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Mogućnost za izgradnju kapaciteta: Razvoj projekta i pisanje projektnog sažetka (obuka)

IPA BiH CG 2014 2020

Direkcija za europske integracije Bosne i Hercegovine i Kancelarija za europske integracije Crne Gore pozivaju sve zainteresirane organizacije / institucije da se registriraju za sudjelovanje u programu izgradnje kapaciteta u oblasti razvoja projekta i pripreme projektnog sažetka (concept note) s ciljem podrške potencijalnim aplikantima za drugi poziv za dostavljanje prijedloga projekata u okviru Programa prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020 (IPA CBC BiH-CG 2014-2020).

Program izgradnje kapaciteta će se odvijati u obje programske zemlje, kroz niz dvodnevnih radionica, u periodu od kraja rujna do sredine listopada 2018. Godine. Program rada, datumi i lokacije održavanja biti će dostupni na internet stranici IPA CBC BiH-MNE, u prvom tjednu mjeseca rujna.

Kriteriji za sudjelovanje u ovom ciklusu obuka su relevantnost planirane projektne ideje i organizacije/institucije – podnositelja zahtjeva u odnosu na Programski dokument i tematske prioritete Drugog poziva.

Broj sudionika je ograničen tako da će se, uz relevantnost prijava, u odabiru sudionika programa primjenjivati načelo prvenstva prema redoslijedu prijava.

Program je osiguran iz fonda tehničke pomoći i besplatan je za sudionike. Napominjemo da će organizator snositi i troškove smještaja, dok putne troškove snose sami sudionici.

Da biste se registrirali za program izgradnje kapaciteta, pošaljite popunjen obrazac prijave koji je dostupan na sljedećem linku, najkasnije do 09.09.2018. godine. Svi aplikanti će biti obaviješteni o statusu njihovih prijava do 17.09.2018.

Za sva pitanja ili nejasnoće možete se obratiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko tražite partnersku organizaciju za razvoj zajedničkog projekta, u svrhu apliciranja na drugi javni poziv u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020 (CBC BiH – MNE), možete dodati svoj prijedlog za suradnju u bazu podatakahttp://cbc.bih-mne.org/formular-za-podnosenje-projektne-ideje/. Kao dodatna pomoć u pronalaženju partnera, informacija o vašem prijedlogu saradnje dodatno će biti podijeljena putem web i Facebook stranice Programa.

Prije popunjavanja formulara još jednom pročitate informacije o drugom javnom pozivu – očekivanom vremenu objavljivanja i ustanovljenim tematskim prioritetima – koje su objavljene na programskoj web stranici: http://new.bih-mne.org/2018/07/najava-drugog-javnog-poziva/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search