Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Prijavite se na Akademiju poduzetništva žena

Akademija poduzetništva žena

Akademiju poduzetništva žena je pokrenulo Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovini u suradnji s Federalnim zavodom za zapošljavanje. Namijenjena je nezaposlenim ženama koje su pokrenule svoje biznise, a žive i rade u Županiji Zapadnohercegovačkoj i Sarajevskoj županiji.

Žena ste? Imate ideju? Svi u okruženju se dive vašim rukotvorinama ili drugim proizvodima? Želite taj talent pretvoriti u novac? Odvažni ste i vaše usluge su tražene? Želite pokrenuti ili ste pokrenuli mali biznis? Nemate potrebna znanja ili imate poteškoće na tom putu? Treba vam mentorica – netko tko je te i takve poteškoće već iskusio i uspješno prebrodio?

Ako su vaši odgovori na ova pitanja potvrdni upravo ste vi kandidatkinje za Akademiju poduzetništva žena!

U prvoj generaciji priliku će dobiti 60 polaznica iz navedenih županija koje će imati priliku naučiti osnove vođenja biznisa kroz pet cjelina. Pored teorijskog znanja polaznice će dobiti i praktičnu podršku. Svaka od polaznica dobiti će mentoricu, ženu koja je uspjela u biznisu i koja će ih kroz praktične izazove svakodnevnog poslovanja voditi na temelju iskustva i znanja.

U okviru akademije se razvija i priručnik kako uspješno voditi svoj biznis. Sve polaznice će dobiti priručnik koji će kreirati stručnjaci iz poslovnih oblasti bitnih za poduzetništvo žena.  Priručnik će osim teorije sadržavati i praktični dio, odnosno kako i gdje se poduzetnice mogu obratiti za pomoć kao i odgovore na pitanja koja polaznice budu postavljale tijekom obuke.

Potrebno je istaknuti da je donator projekta Federalni zavod za zapošljavanje, a partneri u realizaciji projekta su USAID/Sweden FARMA II (Projekt razvoja tržišne poljoprivrede) i Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke–HERAG.

Svoja pitanja možete postaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem facebook stranice https://www.facebook.com/upzbih/.

Sve dodatne informacije o javnom pozivu i načinu prijave na Akademiju poduzetništva žena možete pronaći na službenoj web stranici Udruženja poslovnih žena BiH http://www.upzbih.ba

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search