Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na studijsko putovanje u Bavarsku na temu „Modernizacija turističkog sektora”

Predstavništvo njemačkog gospodarstva u Bosni i Hercegovini u okviru programa za unapređenje suradnje „Bayern - Fit for Partnership" organizira studijsko putovanje u Bavarsku na temu „Modernizacija turističkog sektora”.

Program se realizira uz podršku Bavarskog ministarstva za gospodarstvo, razvoj i energiju, a organizacijski partneri u Njemačkoj su Društvo za unapređenje gospodarske suradnje Bavarske „Bayern International GmbH", te tvrtka TUM-Tech GmbH.

Osnovne organizacijske informacije:

Studijsko putovanje se organizira uz financijsku podršku Bavarskog ministarstva za gospodarstvo, razvoj i energiju. Sve troškove programa i smještaja (organizacija i provođenje studijskog putovanja, transferi autobusom tokom cjelokupnog boravka u Bavarskoj, hotelski smještaj, hrana i piće, osiguranje, usluge prevođenja, eventualne ulaznice i završni certifikat za sudionike studijskog putovanja) pokrivaju bavarski partneri. Sudionici snose individualne putne troškove, tj. troškove dolaska/odlaska u München, kao i jedinstvenu naknadu za sudjelovanje u programu u visini od ukupno 80,00 EUR po sudioniku. Studijsko putovanje se održava u periodu od 24. do 28. lipnja 2019. godine. Program putovanja se sastoji od stručnih predavanja, posjeta tvrtkama i referentnim objektima. Pri sastavljanu konačnog programa organizatori će uzeti u obzir profile prijavljenih sudionika i uskladiti ga s posebnim interesima sudionika, tako da će detaljni program uslijediti nakon formiranja delegacije sudionika.

Postupak prijave:

Popunjeni prijavni obrazac i upitnik je potrebno poslati najkasnije do utorka, 07. svibnja 2019. godine na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Broj mjesta je ograničen. O konačnom sastavu delegacije i programu odlučuju partneri u Bavarskoj na temelju podataka iz priloženog upitnika o organizaciji/instituciji prijavitelja.

Obaveznost prijave:

Ukoliko prijavljeni sudionik otkaže svoje sudjelovanje 14 dana prije početka putovanja, snosi ukupne pripadajuće troškove organizacije i hotelskog smještaja. Prijava sudjelovanja u programu podrazumijeva obavezu sudjelovanja svakog sudionika u kompletnom programu.

Za sva pitanja se možete obratiti na gore navedenu e-mail adresu.

Izvor: http://bosnien.ahk.de

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search