Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Podrška projektima iz područja kulture od Veleposlanstva Njemačke u BiH

Veleposlanstvo Njemačke u Sarajevu podržava zanimljive i održive projekte iz područja kulture u Bosni i Hercegovini tijekom 2019. godine, odnosno rado podržava projekte, koji na originalan način prikazuju razne aspekte njemačke kulture. Institucije i udruženja sa sjedištem u Bosni i Hercegovini mogu predati zahtjev za financijsku podršku za projekte iz područja kulture.

Ne radi se samo o tome da predstave Njemačku u Bosni i Hercegovini – važnija je ideja razmjene: kako mogu spojiti umjetnike iz obje države i time ojačati kulturne odnose između dvije zemlje? Na koji način talenti iz Bosne i Hercegovine mogu izvući dugoročnu korist iz ovih susreta sa njemačkim umjetnicima? Projekti koji mogu dati dobar odgovor na ova pitanja su dobrodošli.

Ukoliko imate originalne i održive projektne ideje iz područja kulture, raspolažete resursima i kompetencijama da provedete te ideje, te možete oduševiti tom idejom talente u zemlji i uvjeriti i sve važne institucije onda je potrebno da pošaljete svoj projektni zahtjev.

Proračun Veleposlanstva je ograničen, a trebaju se izabrati i podržati raznoliki projekti tako da se velike manifestacije ne mogu podržati.

Potrebno je istaknuti da će biti podržani samo oni projekti koji će u roku jedne proračunske godine biti okončani.

Za razvijanje dugoročnih zajedničkih projektnih ideja obratite se Goethe Institutu u Sarajevu:
www.goethe.de/BiH

U vezi financijske podrške za projekte iz područja sporta, odgovarajuće informacije i formulare možete dobiti i putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pažljivo pročitajte Informativni list koji možete preuzeti na sljedećoj poveznici  Preuzmite informativni list i vodite računa o točno određenim pravilima koja se tu nalaze.

Obrasce možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Obrazac za apliciranje

Uzorak plana financiranja (engleski)

Proof of Employment of Funds

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search