Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Županija Zapadnohercegovačka sudionik manifestacije “Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom”

advent22 370 x 225

 

U srijedu, 18. prosinca 2019. godine, s početkom u 20h, Županija Zapadnohercegovačka će biti sudionik poznate manifestacije “Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom”.

Manifestacija je službeno otvorena u subotu, 14. prosinca 2019. godine, a organizatori manifestacije su Grad Imotski, Turistička zajednica Imotski i Pučko otvoreno učilište Imotski.

Posjetitelji mogu uživati u kućicama smještenim na glavnom gradskom trgu koje nude izvrsnu ugostiteljsku ponudu uz vrhunski zabavni program.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u srijedu, na „Večeri Županije Zapadnohercegovačke“ gdje Vas očekuje bogata tradicionalna gastronomska i sajamska ponuda, a tu večer dodatno će uveseliti sve naše goste poznati sastav Dream Team Babe iz Ljubuškog.

Isto tako, svi naši posjetitelji će imati mogućnost putovanja kroz najatraktivnije outdoor/avanturističke lokacije na atraktivan i moderan način koristeći VR tehnologiju, odnosno virtualne naočale. Na taj način posjetitelji će imati priliku doživjeti virtualno putovanje kroz neke od najljepših turističkih atrakcija u Županiji Zapadnohercegovačkoj kao što su; Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju i Peć Mlini u Grudama.

advent3 1024 x 684

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search