Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Prijavite se za mlade šampione Zemlje 2020

UN Young Champions of the Earth dodjeljuje grantove svim zainteresiranim međunarodnim ekolozima koji žele učiniti svijet boljim mjestom za život.

Da li vidite priliku gdje drugi vide krizu? Da li želite promijeniti svijet? UN Young Champions of the Earth (YCE) je nagrada za budućnost koja je dizajnirana da udahne život ambicijama sjajnih mladih ekologa. Mladi šampioni Zemlje imaju za cilj proslaviti i podržati pojedince koji imaju izuzetni potencijal za stvaranje pozitivnog utjecaja na okoliš. YCE imaju za cilj da njeguju sljedeću generaciju ekoloških lidera. Do 50 kandidata koji jasno artikuliraju svoje zahtjeve o vještinama i koji pokažu spremnost za učenje dobiti će privilegirani pristup mogućnostima mentorstva. Mentori će podijeliti svoje iskustvo putem tematskih online okruglih stolova i individualne podrške. Iz svake globalne regije biraju se mladi. Grantovi iznose 15.000 američkih dolara za sjeme, 9.000 američkih dolara za komunikaciju i snimanje ideja i dokumenta, kao i za emitiranje priče o nadi i promjenama koje ostvarite na terenu. Kandidati će imati priliku da sudjeluju na sastancima UN na visokom nivou, kao i pristup zajednici stručnjaka koji nude uvid i mentorstvo.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani međunarodni kandidati između 18 i 30 godina starosti. Svi kandidati trebaju imati najmanje šest mjeseci prethodnog iskustva u radu na svom projektu zaštite okoliša. Pojedinci koji su se prijavili na javni poziv 2019. godine imaju pravo prijaviti se opet. Međutim, dovoljan je samo jedan unos po osobi godišnje.

Svi zainteresirani kandidati se mogu prijaviti popunjavanjem aplikacijske forme na linku:  https://www.unenvironment.org/youngchampions/apply

Rok za prijavu je 8. travanj 2020. godine.

Izvor: www.unenvironment.org

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search