Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Grantovi za umjetnike i fotografe

Inicijativa Innovate Grant raspisuje natječaj za dodjelu grantova umjetnicima i fotografima širom svijeta.

Inicijativa je nastala iz potrebe da se umjetnicima olakša rad i uštedi vrijeme i energija koju bi inače potrošili popunjavajući aplikacije za grantove koje iziskuju velik broj informacija, truda i resursa. Jednostavan proces apliciranja za grant, što je cilj inicijative, omogućuje umjetnicima i fotografima da nesmetano rade na svojim projektima, neopterećeni i entuzijastični.

OBLAST: Umjetnost i fotografija

OPIS
Novčani iznos granta je 550 dolara. Uz novčanu nagradu, dobitnici će imati priliku da predstave svoje radove putem web stranice Innovate Grant inicijative. Oblasti u umjetnosti koje dolaze u obzir su slikarstvo, izrada štampe, crtanje, skulptura, film/video, mješoviti mediji, instalacija, novi mediji. Žanrovi u fotografiji mogu biti portret, konceptualna fotografija, mrtva priroda, dokumentarna fotografija, ulična, kompozit, kolaž.

UVJETI
Kandidati iz cijelog svijeta se mogu prijaviti za natječaj dodjele granta, a koji su stariji od 18 godina.

NAČIN PRIJAVE
Da bi se prijavili na natječaj za dodjelu granta, kandidati su obavezni priložiti osobne podatke (ime i prezime), e-mail adresu, kategoriju granta, od 3 do 5 fotografija rada koji se kandidira i 25 dolara kao naknadu za aplikaciju, putem sljedećeg linka https://innovateartistgrants.org/apply

ROK ZA PRIJAVU: 07. svibanj 2020. godine

Detaljnije možete pogledati na linku https://innovateartistgrants.org/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search