Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Otvoren poziv za novu generaciju sudionica Akademije Demokracije za mlade žene 2021/22

Ako ste motivirani da steknete nova znanja i iskustva kroz jednogodišnji program koji se tiče građanskog aktivizma i civilnog angažmana ovo je pravi program za Vas!

U periodu od rujna 2021. godine do lipnja 2022. godine imati ćete mogućnost da steknete znanja i iskustva koja će vam pomoći u Vašim budućim profesionalnim i privatnim angažmanima. Akademija demokracije za mlade žene se tradicionalno održava već pet godina i mladim ženama širom Bosne i Hercegovine pruža znanja i iskustva koja će im biti od koristi cijeli život. Kroz aktivni angažman na akademiji u sklopu osam modula imati ćete priliku da aktivno sudjelujete u procesima društvenih promjena, podizanja svijesti i sudjelovanja u civilnom aktivizmu lokalnih zajednica. Ako ste iskazali interes ili smatrate da je ova Akademija baš za Vas aplicirajte već danas!

Prijave nam šaljite na: https://forms.gle/Jyx9FUfR8rXj3WLz5

Prijave traju sve do kraja mjeseca kolovoza, a za sva pitanja nam se možete obratiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ovaj projekt je podržan od strane National Endowment for Democracy.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search