Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Ured Vlade ŽZH za europske integracije započeo novi ciklus obuka u pisanju projektnih prijedloga

U organizaciji Ureda Vlade ŽZH za europske integracije i Zavoda za odgoj i obrazovanje jučer je u Širokom Brijegu započela trodnevna edukacija odgojno-obrazovnih djelatnika osnovnih i srednjih škola, djelatnika Zavoda za odgoj i obrazovanje i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa za planiranje i pisanje projekata. U ova tri dana sudionici edukacije će se upoznati s praktičnom pripremom prijedloga projekata za EU fondove.

Ovo je prva u nizu radionica koje su planirane u okviru procesa jačanja kapaciteta za pisanje i provedbu projekata financiranih iz programa Europske unije koje provodi Ured u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Prvi ciklus radionica je pokrenut u suradnji sa Zavodom za odgoj i obrazovanje kako bi se djelatnici u odgojno-obrazovanom sektoru intenzivnije uključili u proces pripreme i provedbe projekata iz europskih fondova. Naime, u obrazovanju se događaju mnoge pozitivne promjene, kao što je proces izrade strategije razvoja obrazovanja, proces digitalizacije škola Županije Zapadnohercegovačke, te kurikulska reforma. S tim u vezi jedan od ciljeva ove edukacije je intenziviranje ovih napora kroz provedbu razvojnih projekata.

Trener na radionicama je Ilija Papac koji ima dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projektnih prijedloga kao i reviziji projekata koji su već u provedbi.

U sljedećim ciklusima biti će organizirane slične radionice za mlade, kao i ciljane obuke sukladno specifičnim potrebama određenih ciljnih skupina u Županiji Zapadnohercegovačkoj, te gradovima i općinama.

Fotka 1

Fotka 2

Fotka 3

Fotka 4

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search