Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Održana 6. sjednica Županijskog odbora za razvoj (ŽOR)

sjednica odbor 021 1

U Širokom Brijegu je u petak, 1. listopada 2021. godine, u organizaciji Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije održana 6. sjednica Županijskog odbora za razvoj (ŽOR).

Na prvom dijelu sjednice, prisutnim članovima Županijskog odbora za razvoj (ŽOR) uvodno se obratio ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ivan Jurilj, koji je pozdravio sve članove, te izrazio zadovoljstvo zbog kvalitetnog rada i suradnje svih članova Odbora.

Na ovoj sjednici predstavljen je  Nacrt Godišnjeg izvješća o razvoju sa izvješćem o provedbi Strategije za 2020. godinu kao i Smjernice za trogodišnje planiranje   rada županijskih tijela uprave za razdoblje od 2022. do 2024., kojima će biti annex Akcijski plan 2022.-2024.

Ovo je novina u procesu programiranja rada u javnim tijelima uprave, te će se u periodu do sredine tekućeg mjeseca održati obuke za izradu Planova i Programa rada, te  Izvješća o radu javnih tijela uprave Županije Zapadnohercegovačke.

Županijski odbor za razvoj (ŽOR) je savjetodavno i operativno tijelo u procesu upravljanja razvitkom, kojeg čine 31 član iz tijela županijske uprave, jedinica lokalne samouprave, kao i nevladinog i privatnog sektora u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Više o zadacima i ulozi navedenog tijela možete pronaći na službenoj web stranici Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije www.eui-zzh.ba.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search