Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

NAJAVA JAVNOG POZIVA za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške za realizaciju programa obuke o pripremi poslovnih planova

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške za realizaciju programa obuke o pripremi poslovnih planova U okviru projekata EU4AGRI, koje financira Europska unija, krajem mjeseca svibnja 2022. godine, bit će objavljen javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške pružiteljima konsultantskih usluga u identifikaciji mogućnosti financiranja i pripreme poslovnih planova.  


 Kroz ovaj javni poziv Europska unija će podržati razvoj kapaciteta pružitelja usluge u oblasti poslovnog savjetovanja i konsaltinga, s ciljem unapređenja pristupa raspoloživim investicijskim sredstvima poljoprivrednim proizvođačima, prerađivačima prehrambenih proizvoda i stanovništvu ruralnih područja u BiH.

Tko će se moći prijaviti na ovaj Javni poziv?

Na ovaj javni poziv moći će se prijaviti poduzeća i udruženja građana (nevladine organizacije) koje su registrirane u BiH i koje imaju iskustvo u realizaciji programa obuke i konsaltinga u ovlasti  poslovnog planiranja u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

U okviru ovog javnog poziva na raspolaganju je 400.000 KM, a sredstva podrške po jednoj prijavi mogu iznositi do 40.000 KM. Ova sredstva će podnositelji prijava koristiti za realizaciju programa obuke o pripremi poslovnih planova, za lica koja pružaju ili namjeravaju pružati ovu uslugu krajnjim korisnicima

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search