Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Održana 8. sjednica Županijskog odbora za razvoj (ŽOR)

U Posušju je u srijedu 07. rujna 2022. godine, u organizaciji Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije održana 8. sjednica Županijskog odbora za razvoj (ŽOR).

žor 1jpg

Na sjednici su sudjelovali članovi iz tijela županijske uprave, jedinica lokalne samouprave, kao i nevladinog i privatnog sektora. U prvoj točki dnevnog reda usvojen je zapisnik sa 7. sjednice Županijskog odbora za razvoj, dok je u drugoj točki dnevnog reda članovima  predstavljen nacrt Godišnjeg izvješća o razvoju s izvješćem o provedbi strategije za 2021. godinu. Zaključeno je da će nacrt Godišnjeg izvješća o razvoju s izvješćem o provedbi strategije za 2021. godinu biti proslijeđen na daljnju proceduru.

Ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije, gosp. Ivan Jurilj je u trećoj točki dnevnog reda informirao članove ŽOR-a o procesima programiranja IPA-e za sljedeće trogodišnje razdoblje. Naglasio je važnost informiranja o procesu te pozvao članove na dostavljanje projektnih ideja u središnju bazu projektnih ideja s ciljem populariziranja, promoviranja i povezivanja s potencijalnim partnerima. Posljednjom točkom dnevnog reda pozvani su članovi odbora da se jave za riječ nakon čega je zaključena sjednica.

ŽOR 3

Županijski odbor za razvoj (ŽOR) je savjetodavno i operativno tijelo u procesu upravljanja razvitkom, kojeg čine 31 član iz tijela županijske uprave, jedinica lokalne samouprave, kao i nevladinog i privatnog sektora u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Više o zadacima i ulozi navedenog tijela možete pronaći na službenoj web stranici Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije www.eui-zzh.ba

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search