Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije u suradnji s Direkcijom za europske integracije organizator obuka za državne službenike

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije organizira u suradnji s Direkcijom za europske integracije BiH obuke za državne službenike koje traju od 13. rujna do 16. rujna 2022. godine.

obuka 2jpg

Obuke se održavaju u Širokom Brijegu, a ciljne skupine su državni službenici sa županijske razine vlasti i razine jedinica lokalne samouprave. Izvode ih kvalificirani predavači Direkcije za europske integracije, a organiziraju se sukladno Planu obuka u području europskih integracija za 2022. godinu Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije. Obuke su organizirane na tri različite teme: Priprema specifičnih dokumenata za korištenje pretpristupne pomoći Europske unije održanoj 13. rujna., Programi teritorijalne suradnje, održanoj 14. rujna., i dvodnevna obuka pod nazivom Strateško planiranje u kontekstu programiranja pretpristupne pomoći Europske unije od 15. do 16. rujna 2022. godine.

obuka 5

Cilj ovih obuka jeste osnažiti kapacitete županijskih, gradskih, odnosno općinskih tijela uprave za pisanje i provedbu projekata kako bi se pripremili za što veće i efikasnije korištenje sredstava iz fondova Europske unije koji su dostupni Bosni i Hercegovini.

obuka 4jpg

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search