Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

ODRŽANA RADIONICA ZA PROGRAM KREATIVNE EUROPE

BIH Desk Kreativne Europe u suradnji s Uredom Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije održao je radionicu za Program Kreativne Europe u sklopu Mediteran Film Festivala 8. listopada 2024. godine od 14 sati u Širokom Brijegu. 

Screenshot 20241010 151022 Gallery

Program Kreativne Europe (Creative Europe) Europske unije namijenjen je različitim akterima u kulturnom i kreativnom sektoru, s ciljem jačanja kulturne raznolikosti i međunarodne suradnje u Europi. 

Ovaj program je usmjeren na:

  1. Kulturne organizacije i institucije– muzeji, galerije, kazališta, biblioteke, kulturni centri, orkestri i drugi subjekti iz područja umjetnosti.
  1. Kreativne industrije – filmske produkcije, glazbene produkcije, izdavaštva, dizajnerske kuće, gaming industrija, te digitalni mediji.
  1. Profesionalci iz kulturnog i kreativnog sektora– umjetnici, dizajneri, režiseri, glumci, glazbenici, producenti i svi koji su angažirani u područjimaa kao što su film, književnost, glazba, vizualne umjetnosti, ples, video igre i slično.
  1. Neprofitne organizacije i udruženja – nevladine organizacije, udruženja umjetnika i kulturnih djelatnika koji doprinose kulturi i kreativnosti.
  1. Obrazovne institucije– fakulteti, škole i druge ustanove koje rade na obrazovanju i istraživanju u području kulture i umjetnosti. Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke se zahvaljuje Desku Kretivne Europe na suradnji.

 

 

 

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search