Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Županija Zapadnohercegovačka predstavljena na jednom od najvećih sajmova turizma World Travel Market u Londonu

Od 6. do 8. studenoga 2023. godine u Londonu je održan jedan od najvažnijih sajmova turizma u svijetu, 43. po redu World Travel Market London.

sajam London

Turistički klaster Hercegovina, u suradnji s vladama Županije Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske županije, Hercegovačko – neretvanske županije te gradom Mostarom, predstavljao je regiju Hercegovine i sve prirodne, kulturne, povijesne, društvene i gastronomske atrakcije koje ova destinacija nudi.

Pored klasičnog, izlagačkog dijela, ovaj Sajam nudi velike mogućnosti za unaprjeđenje poslovanja, umrežavanje, medijsku promociju, razmjenu iskustava te praćenje trendova u razvoju turizma.

Sudjelovanje Županije Zapadnohercegovačke na ovom Sajmu nudi veliku mogućnost promocije potencijala naše županije koja, između ostalog, služi i za razmjenu poslovnih ideja i ponuda te predstavljanje turističkim agencijama i ostalim sudionicima u ovom i povezanim sektorima. Ujedno je ovo i prilika za nove ideje i umrežavanja sa potencijalnim posjetiteljima Hercegovine kao atraktivne turističke destinacije.

Priča o WTM počinje 1980. godine, kada je Sajam posjetilo 350 izlagača i 7753 posjetitelja, dok je 2022. godine WTM ugostio preko 35.000 posjetitelja i izlagača iz 184 zemlje. WTM London okuplja turističke profesionalce, dok izlagačima osigurava mjesto za poslovanje i izlaganje svojih usluga međunarodnom prostoru.

Županiju Zapadnohercegovačku predstavljao je Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

09112023 sajam u londonu 2

Izvor: www.vladazzh.com 

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search