Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

DRUGI POZIV ZA PODNOŠENJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA - MEDIJSKA I INFORMACIJSKA PISMENOST ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA U BIH

Fondacija za razvoj medija i civilnog društva „Mediacentar“ iz Sarajeva, objavljuje poziv za podnošenje prijedloga projekata čiji je cilj izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva u Bosni i Hercegovini radi promoviranja praksi i politika medijske i informacijske pismenosti na lokalnom nivou.

Ovaj poziv za podnošenje projektnih prijedloga je dio regionalnog projekta Mediji za građane – građani za medije, koji se uz podršku Europske unije realizira u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Poziv za podnošenje projektnih prijedloga otvoren je za organizacije civilnog društva u Bosni i Hercegovini koje se bave programima za medije, obrazovanje, zagovaranje, javne kampanje i umjetnost ili razvojem digitalnih inovativnih projekata.

Podršku će dobiti dvije vrste projekata:

– LOT 1: Projekti unapređenja vještina medijske i informacijske pismenosti građana

– LOT 2: Kreativne inovacije – Projekti u oblasti umjetničke, medijske produkcije i produkcije u oblasti informacijskih tehnologija kojima se promoviraju inovacije i pristupačnost u obrazovanju iz medijske i informacijske pismenosti

Ukupan proračun za ovaj poziv iznosi 20.000 eura, od čega 10.000 eura za svaki LOT. Proračun za pojedinačne projekte mora iznositi između 3.000 i 5.000 eura.

Trajanje predloženih projekata treba biti između 6 i 10 mjeseci. Aktivnosti mogu početi na dan naveden u ugovoru i trebaju se završiti najkasnije 30. studenog 2020. godine.

Aplikacijski formulari:

1. Vodič za aplikante
2. Aplikacijski formular – Opis projekta
3. Aplikacijski formular – Budžet
4. Izjava aplikanta
5. Izjava koaplikanta

Sljedeći dokumenti su informativne prirode i ne trebaju se slati uz aplikaciju:

1. Nacrt ugovora o podgrantu
2. Formular za narativni periodični izvještaj
3. Formular za narativni finalni izvještaj
4. Formular za financijski izvještaj

Pitanja o ovom pozivu za podnošenje projektnih prijedloga se mogu slati najkasnije do 30. rujna 2019. putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 7. listopada 2019. do 16:00h.

Aplikacije treba poslati elektronskim putem na sljedeću e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Više informacija: https://media.ba/bs/event/drugi-poziv-za-podnosenje-prijedloga-projekata-medijska-i-informacijska-pismenost-za

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search