Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

ODRŽAN SASTANAK PREDSTAVLJANJA PROJEKTNIH IDEJA POTENCIJALNO SUFINANCIRANIH KROZ PROGRAM “OKVIR ZA REALIZACIJU CILJEVA ODRŽIVOG RAZVOJA KAO TEMELJ ZA ODRŽIV I INKLUZIVAN RAST U BIH”

Danas je u Uredu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije održan sastanak na kojem su predstavljene projektne ideje koje će  potencijalno biti sufinancirane kroz Program ''Okvir za realizaciju Ciljeva održivog razvoja kao temelj za održiv i inkluzivan rast u Bosni i Hercegovini''.

Sastanak 22

Program je namijenjen jedinicama lokalne samouprave i županijama koje imaju uspostavljen funkcionalan sustav upravljanja razvojem, ostvaruju značajne razvojne rezultate, vode računa o najugroženijim grupama stanovništva te žele postati istinski lideri u provođenju Ciljeva održivog razvoja.  

Prijedlog projektnih ideja izrađen je na osnovu  Strategije razvoja Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje 2021- 2027. godine.

Sastanak2

Uz predstavnike Ureda Vlade ŽZH za europske integracije, sastanku su nazočili predstavnici Ureda predsjednika  Vlade ŽZH, Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH, Zavoda za odgoj i obrazovanje ŽZH, te Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search