Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

RASPISAN POZIV ZA DIGITALNO UNAPRIJEĐENJE PODUZEĆA IZ TURISTIČKOG SEKTORA - PRIJAVE DO 3. RUJNA

GIZ BiH u okviru projekta “EU4Business Recovery”, kojeg sufinanciraju Europska unija i Vlada SR Njemačke pozvalo je samostalne poduzetnike i poduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH, da se prijave na javni poziv za besplatnu tehničku podršku za unaprijeđenje digitalne vidljivosti poslovnih subjekata u turističkom sektoru.

digitalizacija 251121 tw1024

Cilj ovog poziva je jačanje vidljivosti u digitalnoj sferi poslovnih subjekata u sektoru turizma u cijeloj Bosni I Hercegovini, investicijom u digitalne alate i tehnologije koji posljedično doprinose poboljšanju poslovanja.Na javni poziv mogu se prijaviti obrti/samostalni poduzetnici i poduzeća koja vrše turističku djelatnost kao što su hoteli i smještajni objekti, turističke agencije, restorani, i seoska domaćinstva koja pružaju usluge vezane uz turizam.

Benefiti :

– Dvodnevna radionica za sve odabrane subjekte za temu korištenja digitalnih alata/kanala u turizmu nakon čega će preduzeća dobiti certificate.

Analiza trenutnog stanja digitalne vidljivosti poduzeća i stvaranje strategije ovisno o potrebama poslovnog subjekta,

Savjetovanje i vodič za prezentaciju poslovnog subjekta:
o Online reputacija
o Društvene mreže
o Alati/Kanali za prodaju i prezentaciju
o Web stranica i pozicioniranje na pretraživačima

o Storytelling & kreiranje sadržaja.

Prijave na projekt potrebno je izvršiti popunjavanjem online forme na linku: https://forms.gle/1NKShfthYK2T9c8d7 do 3. rujna 2023. godine. Prijave se podnose isključivo putem online forme te dostavljanje prijava u bilo kojoj drugoj formi (email, pošta i ostalo) neće biti uzeto u razmatranje.

Stručni tim će izvršiti pregled prijava te će odabranih 20 poduzeća koji će dobiti stručnu tehničku pomoć u narednom periodu.

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search