Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

MALIM I SREDNJIM PODUZEĆIMA 100.000,00 EURA ZA RAZVOJ KROZ TEHNOLOŠKE INOVACIJE

GIZ BIH poziva na dostavljanje prijedloga za dodjelu grant sredstava malim i srednjim poduzećima u BiH koja se bave proizvodnjom. Ukupan fond raspoloživ za ovaj poziv iznosi 100.000,00 eura.

sasasdaasdas 1 1080x567 1

Javni poziv je nastojanje projekta EU4DigitalSME koji sufinancira Europska unija i Ministarstvo za ekonomski razvoj i suradnju SR Njemačke (BMZ), a implementira GIZ, da ubrza razvoj kapaciteta za istraživanje i razvoj kroz tehnološku (digitalnu) transformaciju, odnosno digitalne inovacije.

Krajnji rok za apliciranje je 18. rujna 2023. godine do 16:00 sati.

Projekt kroz bolji pristup inovativnim tehnologijama, vještinama i uslugama širom vrijednosnih lanaca podržava stvaranje povoljnog poslovnog okruženja za tehnološku transformaciju malih i srednjih poduzeća u konkurentnim sektorima.

To će dovesti do boljeg učinka poduzeća, a posebno MSP, start-up kompanija i kompanija srednje tržišne kapitalizacije, kako bi postale konkurentnije po pitanju njihovih procesa poslovne proizvodnje, proizvoda i usluga upotrebom digitalne tehnologije. Svi financirani projekti moraju usvojiti najnovije digitalne tehnologije za transformaciju prema pametnijoj, zelenijoj i efikasnijoj proizvodnji po pitanju upotrebe resursa, u skladu s najnovijim politikama EU.

Ovakav vid podrške će omogućiti malim i srednjim poduzećima da preoblikuju svoje poslovne procese, stvarajući inovativne proizvode i pružajući usluge na potpuno novom nivou, sve zahvaljujući pametnoj integraciji tehnologije.

Za sve dodatne informacije i prijavu na poziv, posjetite web stranicu www.eu4digitalsme.ba.

Izvor:  https://snagalokalnog.ba/

 

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search