Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na radionicu „OBITELJSKO MIKROPODUZETNIŠTVO U TURIZMU – OBITELJSKI SMJEŠTAJ“ -Posao za cijelu obitelj-

Otvoren je poziv na radionicu u okviru projekta „Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ čiji smo koordinator projektnih aktivnosti. Radionica će se održati u ponedjeljak 17.12.2018. godine i utorak 18.12.2018. godine, s početkom u 09:30 sati u hotelu “Bigeste“, na adresi Hrvatskih branitelja 69, Ljubuški.

Ova radionica se odnosi na razvoj ruralnog turizma u Županiji Zapadnohercegovačkoj, a biti će predvođena od strane stručnjaka za razvoj ruralnog turizma gospodina Nede Pinezića. Ciljana skupina ove radionice su svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnog smještaja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Na radionici će biti obuhvaćeni svi važni elementi vezani za ruralni razvoj te pojašnjenja za pokretanje privatnog smještaja u domaćinstvu. Također će biti detaljno opisane najtraženije vrste smještaja, potencijalna konkurencija, ciljane skupine, pripremanje objekta za posao i propisi, marketing promocija i prodaja, kalkulacija cijena i troškova, obiteljsko mikropoduzetništvo te ostali najvažniji čimbenici koji će pridonijeti što kvalitetnijem razvoju ruralnog turizma i ponude u ovom smislu u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Ova aktivnost je financirana u okviru projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Vaše sudjelovanje biti će od izuzetne važnosti za izradu kvalitetnog Plana razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke, odnosno stvaranja podloge za dobro pozicioniranje Županije Zapadnohercegovačke na turističkoj karti.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search