Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na radionicu "Pustolovni turizam - Razvoj i promocija programa"

Otvoren je poziv na radionicu „Pustolovni turizam - Razvoj i promocija programa“ koju organizira Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

Na ovoj radionici će se između ostalog raspravljati o razvoju i promociji programa turističke ponude, s posebnim naglaskom na aktivni turizam na području Županije Zapadnohercegovačke.

Najvažniji cilj za organizaciju radionice je provođenje popularizacije avanturističkog turizma kroz formiranje novih programa za razvoj turističke ponude na područjima na kojima turizam nije dovoljno razvijen, a imaju turističke potencijale u tradicijskoj i prirodnoj baštini.

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma, gospođa Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o., organizatorica Zadar Outdoor festivala, te predsjednica Zajednice pustolovnog turizma pri HGK,  a održati će se u petak, 15. veljače 2019. godine na Agroturizmu „Marića Gaj“ u Grudama, na adresi Marića strana 289, Ružići, s početkom u 10:00 sati.

Ova radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o., a ujedno je nastavak aktivnosti u okviru projekta „Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj“, na kojoj će vaše sudjelovanje biti od izuzetne važnosti, a sve s ciljem pristupanja što kvalitetnijoj izradi Plana razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke, s posebnim naglaskom na aktivni turizam.

Na radionicu se možete prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka, 14. veljače 2019. godine do 12:00 sati.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search