Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA KOJI SE FINANCIRA IZ PROGRAMA TRANSNACIONALNE SURADNJE ADRION

U okviru projekta Open Innovation System of the Adriatic-Ionian Region (OISAIR), koji se financira iz Programa transnacionalne suradnje ADRION, otvoren je Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga.

Predmetni poziv namijenjen je realizaciji 10 inovativnih projekata koje zajednički razvijaju istraživači i mala i srednja preduzeća (MSP) kroz osiguranje vaučera za inovacije u vrijednosti od 18.500 eura.

Projekt OISAIR ima za cilj da ojača razvoj industrijskih i preduzetničkih aktivnosti uključivanjem relevantnih zainteresiranih strana od institucija koje se bave istraživanjem do MSP-a i javne uprave u Jadransko-jonskoj regiji.

Predmetni poziv predstavlja transnacionalnu inicijativu koja je upućena sveučilištima, istraživačkim institutima i malim i srednjim poduzećima sa sjedištem u Jadransko-jonskom području i koji provode aktivnosti u oblasti prometa i mobilnosti, energije i okoliša i agrarne-bioekonomije.

Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga se zasniva na tri različite i uzastopne faze:

Poziv za ideje, usmjeren na javne istraživačke institucije i sveučilišta koji će biti pozvani da objave svoje rezultate istraživanja, patente i razvijene tehnologije kroz INNOVAIR platformu. Rok za dostavljanje ideja je 14. srpnja 2019. godine;

Poziv za projekte, čiji je cilj poticanje razvoja zajedničkog projekta inovacije R2B (Results to Business) koji su zajednički predstavili MSP i istraživačke institucije/sveučilišta. Predmetni poziv otvoren je od 15. srpnja 2019. godine do 30. rujna 2019. godine;

Izbor i dodjela 10 inovacijskih vaučera.

Na sljedećem linku: https://www.oisair.net/pages/proof-of-concept?fbclid=IwAR3lAOKV1QoLY8CTvX_g_4CNifiv4LcJfQshfUgJh6KZYF_MgUc2UInFMig možete pronaći sve potrebne informacije u vezi sa podnošenjem projektnih prijedloga u okviru predmetnog poziva, a u nastavku možete pronaći dokumentaciju potrebnu za apliciranje.

guidelines

two-ways-non-disclosure-agreement

OISAIR_Technology Application Form_Final

OISAIR_JOINT_R2Bapplication_experimental project_draft_20_05_2019

OISAIR_Call-for-Projects-application_draft_20_05_2019

Izvor: cidea.org

© Copyright 2020 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search