Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Prijava za sudjelovanje u natjecanju, poticaj poduzetništvu

Ujedinjeni narodi, u okviru programa Ciljevi održivog razvoja, raspisuju natječaj za sudjelovanje u natjecanju pod nazivom Citizen Enrepreneurship Competition.

OBLAST:

Održivi razvoj

OPIS

Cilj natjecanja je da se osnaže poduzetnici širom svijeta u nastojanjima da stvore inovativne odgovore na izazove, na globalnom i lokalnom nivou. Natjecanje je otvoreno za kandidate iz cijelog svijeta koji žele da prijave projekte od društvenog značaja, a koji promoviraju 17 Ciljeva održivog razvoja. Podijeljeno je u tri kategorije, i to: natjecanje za odrasle, natjecanje za mlade i natjecanje u oblasti turizma, koje je podkategorija natjecanja za mlade. Najuspješniji sudionici će dobiti medalje i certifikate na virtualnoj Ceremoniji dodjele nagrada, u prosincu 2020. godine.

UVJETI

Kandidati iz cijelog svijeta mogu se prijaviti za sudjelovanje u natjecanju. Kandidati koji žele da se prijave za sudjelovanje u natjecanju za odrasle moraju imati više od 30 godina. Kandidati koji žele da se prijave za sudjelovanje u natjecanju za mlade i turizam moraju imati između 13 i 29 godina.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili za sudjelovanje u natjecanju, kandidati su se obavezni registrirati, a potom prijaviti projekt putem sljedećeg linka: 

https://www.entrepreneurship-campus.org/register/

ROK ZA PRIJAVU:

30. rujan 2020. godine

Detaljnije možete pogledati na: https://www.entrepreneurship-campus.org/com…/how-to-enter/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search