Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv za sudjelovanje na obukama Direkcije za europske integracije u prvom tromjesečju 2021. godine

Photo DEI obuke

Na temelju Plana obuka u oblasti europskih integracija za 2021. godinu koji sadrži sve elemente utvrđene članom 4. Odluke o obukama u oblasti europskih integracija („Službeni glasnik BiH“ broj 50/18 i 16/20) Direkcija za europske integracije objavljuje poziv za sudjelovanje na  obukama Direkcije za europske integracije u prvom tromjesečju 2021. godine i poziva sve zainteresirane da se prijave za njihovo pohađanje.

Kalendar obuka koje će se održati u prvom tromjesečju 2021. godine dostupan je ovdje

S obzirom na epidemiološku situaciju, sve obuke u prvom tromjesečju 2021. godine će biti online, tj. održat će se u formi webinara.

Zainteresirani za sudjelovanje na planiranim obukama mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca koji je dostupan ovdje

Popunjen prijavni obrazac sa svim traženim podacima, Direkciji se dostavlja faxom na broj 033/255-001, ili e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., do datuma koji je za svaku pojedinu obuku označen kao krajnji rok za prijavu.

Sljedećeg radnog dana nakon isteka roka za prijavljivanje na web stranici Direkcije biti će objavljen dnevni red obuke i lista polaznika čije su prijave za sudjelovanje prihvaćene.

Dnevni red i lista polaznika svake konkretne obuke biti će dostupna ovdje

U slučaju spriječenosti da sudjeluje na obuci polaznik je dužan o tome obavijestiti Direkciju pismeno, na isti način na koji je dostavio prijavni obrazac prilikom prijave na obuku, i to najkasnije do 12 sati radnog dana koji prethodi obuci. U obavijesti kojim se otkazuje sudjelovanje mora biti vidljivo da je kopija istog dostavljena neposrednom rukovoditelju koji je odobrio pohađanje obuke.

Direkcija realizira obuke u skladu s odredbama Odluke o obukama u oblasti europskih integracija (“Sl. Glasnik BiH”, br. 50/18 i 16/20).

Za dodatna pitanja možete ih kontaktirati na telefon 033/255-377 ili na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: http://www.dei.gov.ba

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search