Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Western Balkans Youth Conference: We Share the European Goals and Values

Balkanski istraživački centar (BSC) koji djeluje pri Internacionalnom Univerzitetu u Sarajevu (IUS) objavljuje poziv za drugu studentsku konferenciju.

Nakon uspješno organizirane konferencije u 2020. godini usprkos poteškoćama prouzrokovanim aktualnom pandemijom i objavljenog zbornika radova mladih istraživača, BSC je počeo s pripremama za organizaciju konferencije za ovu godinu pod nazivom Western Balkans Youth Conference: We Share the European Goals and Values (WBYC’21).

Radovi se mogu dostavljati na engleskom jeziku ili na jednom od službenih jezika u Bosni i Hercegovini (B/H/S) obzirom da je završna publikacija istraživačkih radova u dvojezičnom formatu, a biti će objavljeni svi radovi koji prođu selekciju znanstvenog komiteta konferencije.

Konferencija će biti održana online putem 31. svibnja 2021. godine, a svi zainteresirani istraživači svoj abstrakt trebaju poslati najdalje do 22. ožujka 2021. godine na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., nakon čega će se finalni radovi primati do 26. travnja 2021. godine.

Cilj konferencije je pružiti platformu mladima, studentima završenih godina ili studentima koji su diplomu stekli u humanističkim, društvenim ili tehničkim naukama da potakne njihov razvoj i omogući priliku za predstavljanje vlastitih istraživanja, a sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Više o pozivu, uvjetima sudjelovanja i druge detaljne informacije možete pronaći na ovom linku.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search