Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na webinar „EU fondovi za mala i srednja poduzeća (MSP)“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine  u partnerstvu s INTERA Tehnološkim parkom i firmom iNAF doo implementirala je projekt pod nazivom „EXPO-CERTinno – Podrška bh kompanija u internacionalizaciji, certificiranju i inovacijama”.

Projekt „EXPO-CERTinno” sufinanciraju Europska unija i Savezna Republika Njemačka putem EU4Business projekta koji zajednički provode GIZ, UNDP i ILO, a u okviru Strategije lokalnog razvoja – Program za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u Bosni i Hercegovini Saveznog ministarstva za ekonomsku suradnju i razvoj Republike Njemačke (BMZ). Cilj projekta „EXPO-CERTinno” je povećanje konkurentnosti bosanskohercegovačkih poduzeća iz sektora metaloprerade i drvoprerade putem savjetodavne i tehničke pomoći. Jedna od projektnih aktivnosti se odnose na edukaciju bh. poduzeća o dostupnim EU programima za inovacije i istraživanje.

Slijedom navedenog, VTK BiH poziva na webinar na temu „EU fondovi za mala i srednja poduzeća (MSP)“ koji će se održati 15.12.2021. godine s početkom u 10:00 sati . Webinar će se održati  preko Zoom aplikacije/platforme .

Webinar ima za cilj predstavljanje novog programa EU za razdoblje 2021. – 2027., prvenstveno grantove (bespovratna sredstva) u okviru IPA3, Horizon Europe i ostalih programa EU, a s fokusom na prilike za financiranje privrede i malih i srednjih poduzeća (MSP) u BiH . Sudionici će imati priliku dobiti analizu prilika za financiranje koje su im na raspolaganju u sljedećem periodu. Webinar će omogućiti sudionicima da izaberu odgovarajući izvor financiranja i da razumiju što im je neophodno da bi došli do EU sredstava.

Sudjelovanje na webinaru je  besplatno  za sudionike koji izvrše prijavu sudjelovanja popunjavanjem online prijavnog obrasca

Krajnji rok za dostavljanje prijave je utorak, 14.12.2021. godine do 12:00 sati.

Izvor: https://www.komorabih.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search